bg-2

Szolgáltatások

Kártyás fizetések

Kártyás fizetések

A fix POS és a mobil terminálok lehetővé teszik a készpénzmentes fizetést.

Kártyás fizetések

A kártyás fizetések (Visa, MasterCard, Maestro) fizető terminálokon keresztül kerülnek feldolgozásra, amelyek rögzítettek, illetve mobil elektronikus eszközök speciális szoftverrel, lehetővé téve a chippel (EMV chip & PIN), mágnescsíkkal, illetve NFC modullal ellátott kártyákkal történő érintésmentes fizetéseket.
A rögzített terminálok kiválóak a legtöbb értékesítési pont számára, míg a mobilterminálok különösen hasznosak a HoReCa szektor vállalkozásai számára.
Érintésmentes mobil fizetések

Érintésmentes mobil fizetések

Mobil eszközökkel, pl. okostelefonokkal történő fizetések a könnyű és kényelmes készpénzmentes tranzakciókért.

Érintésmentes mobil fizetések

Olyan mobil eszközökkel, mint az okostelefonok és okosórák, történő fizetések a termékekért és szolgáltatásokért történő gyors és kényelmes fizetés érdekében. Ezekhez a tranzakciókhoz egy speciális appra van szükség, mint a Google Pay, vagy az Apple Pay és egy NFC-képes mobil eszközre.
Ajándékkártyák

Ajándékkártyák

Az ajándékkártyák a voucherek és a fizetős kártyák kombinációi termékekért, illetve szolgáltatásokért történő fizetésre.

Ajándékkártyák

Az ajándékkártyák a voucherek és fizetős kártyák kombinációi, amelyeken az azonosító adatokat tartalmazó mágnescsík található. Az ajándékkártyákat fizető terminálokon használják. Annyiszor lehet velük fizetni egy kereskedelmi láncnál, amíg fel nem használjuk az ajándékkártyák teljes értékét, akár készpénzzel és kártyás fizetéssel kombinálva is. Az ajándékkártyák az új ügyfelek megnyerésének népszerű és hatákony módját is jelentik.
Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

A Dynamic Currency Conversion (DCC) lehetővé teszi a kifizetést egy külföldi kártya elsődleges devizájában.

Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

A Dynamic Currency Conversion (DCC) lehetővé teszi a kifizetést egy külföldi kártya elsődleges devizájában a Magyarországon vásárolt termékekért és szolgáltatásokért. Az átváltás kalkulációja valós időben történik a tárgynapi devizaárfolyamok alapul vételével. A végső összesített kifizetés látható a fizető terminálon.
Zárolás

Zárolás

A zárolás lehetővé teszi a terhelt összeg lefoglalását a fizető kártyán a kifizetés megtörténte előtt.

Zárolás

A zárolás lehetővé teszi a terhelt összeg lefoglalását a fizető kártyán a kifizetés tényleges megtörténte előtt. Ez a szolgáltatás biztosítja a jövőbeli terheléseket a fizetés kedvezményezettje részére.
MDE

MDE

Az MDE tranzakciókra a fizető kártyával történő fizikai kontaktus nélkül kerül sor úgy, hogy a kártya adatait a terminálon adjuk meg.

MDE

Az MDE tranzakciókra (MDE - Manual Data Entry /manuális adatbevitel/) a fizető kártyával történő fizikai kontaktus nélkül kerül sor úgy, hogy a kártya adatait a terminálon adjuk meg manuálisan. A tranzakció feldolgozása a kártyabirtokos által írásban, e-mailben (leveles rendelés), illetve telefonon (telefonos rendelés) benyújtott igénylés alapján történik. Az MDE tranzakciókat rendszerint szállodai foglalások teljesítéséhez, illetve a vendég távozását követően a számla rendezéséhez használják.
PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

A PIN Pad egy programozható eszköz, ami lehetővé teszi az információk pénztárgépből történő automatikus küldését, ezzel csökkentve a manuális bevitel kockázatait.

PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

A PIN Pad egy pénztárgéppel összekötött programozható eszköz, amit kiskereskedelmi láncok használhatnak akár a saját, akár harmadik fél informatikai megoldásaival. A PIN Pad tranzakciók nem igénylik pénztáros közreműködését, a pénztárgépből automatikusan kerülnek kiküldésre az adatok, ami csökkenti a manuális bevitelből fakadó hibák számát.
Pénztáros bejelentkezések

Pénztáros bejelentkezések

A pénztáros bejelentkezések lehetővé teszik az értékesítések pénztárosonkénti regisztrálását és más opciókat.

Pénztáros bejelentkezések

A pénztáros bejelentkezések lehetővé teszik az értékesítések pénztárosonkénti regisztrációját egyedi jelszavak alapján. A bejelentkezés biztosítja az értékesítésék rögzítését pénztárosonként, a pénztárosok azonosítószámának a nyugtára történő nyomtatását, valamint az egyedi értékesítések összesítését bármikor a nap folyamán, illetve a nap végén.
Fizetés oka

Fizetés oka

A fizetés oka egy olyan opció, ami helyet hagy a fizetéssel kapcsolatos kiegészítő adatok feltüntetéséhez.

Fizetés oka

A fizetés oka egy olyan opció, ami helyet hagy a fizetéssel kapcsolatos kiegészítő adatok feltüntetéséhez, mint például a kötvényszám, illetve a számla adatai. Ez lehetővé teszi bizonyos kifizetések ügyfelekhez, illetve termékekhez történő kapcsolását. A fizetési okkal ellátott tranzakciók egy titkosított weboldalon hagyhatók jóvá, ahonnan az adatok .xls és .pdf fájlokba exportálhatóak.
Borravalók

Borravalók

A borravalók elkülöníthetőek az éttermi szolgáltatásokhoz és másokhoz tartozó tranzakcióktól.

Borravalók

A borravalók szolgáltatási pontokhoz, boltokhoz és éttermi szolgáltatásokhoz tartozók. Ez a funkció lehetővé teszi egy borravaló önálló tételként való elkülönítését egy tranzakciótól, így lehetővé téve azt, hogy az ügyfelek borravalót adjanak.
Mobil fizető terminálok

Mobil fizető terminálok

A mobil fizető terminálok különböző helyeken képesek kifizetéseket fogadni a vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően.

Mobil fizető terminálok

A mobil fizető terminálok különböző helyeken képesek kifizetéseket fogadni a GPRS, Wi-Fi és Bluetooth technológiáknak és a hosszan kitartó akkmulátoroknak hála. Ezek a terminálok számos felhasználásra kiválóan alkalmasak, ideértve az éttermeket, házhoz szállítási és szállítási szolgáltatásokat.
Szeretne többet megtudni? Bátran vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal telefonon, chaten, vagy a kapcsolatfelvételi űrlappal. Bármiben örömmel segítünk Önnek.