bg-2

Szolgáltatások

Kártyás fizetések

Kártyás fizetések

A fix POS és a mobil terminálok lehetővé teszik a készpénzmentes fizetést.

Kártyás fizetések

A kártyás fizetések (Visa, MasterCard, Maestro, Diners Club, Discover, UnionPay, JCB és American Express) terminálokon keresztül kerülnek feldolgozásra, amelyek rögzítettek, illetve mobil elektronikus eszközök speciális szoftverrel, lehetővé téve a chippel (EMV chip & PIN), mágnescsíkkal, illetve NFC modullal ellátott kártyákkal történő érintésmentes fizetéseket.
A rögzített terminálok kiválóak a legtöbb értékesítési pont számára, míg a mobilterminálok különösen hasznosak a HoReCa szektor vállalkozásai számára.
Érintésmentes mobil fizetések

Érintésmentes mobil fizetések

Mobil eszközökkel, pl. okostelefonokkal történő fizetések a könnyű és kényelmes készpénzmentes tranzakciókért.

Érintésmentes mobil fizetések

Olyan mobil eszközökkel, (pl. okostelefonokkal és okosórákkal) történő fizetések a termékekért és szolgáltatásokért történő gyors és kényelmes fizetés érdekében. Ezekhez a tranzakciókhoz csupan egy speciális appra van szükség, mint a Google Pay, vagy az Apple Pay, valamint egy NFC-képes mobil eszközre.
Ajándékkártyák

Ajándékkártyák

Az ajándékkártyák a voucherek és a fizetős kártyák kombinációi termékekért, illetve szolgáltatásokért történő fizetésre.

Ajándékkártyák

Az ajándékkártyák a voucherek és fizetős kártyák kombinációi, amelyeken az azonosító adatokat tartalmazó mágnescsík található. Az ajándékkártyákat terminálokon használják. Annyiszor lehet velük fizetni egy kereskedelmi láncnál, amíg fel nem használjuk az ajándékkártyák teljes értékét, akár készpénzzel és kártyás fizetéssel kombinálva is. Az ajándékkártyák az új ügyfelek megnyerésének népszerű és hatákony módját is jelentik.
Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

A Dynamic Currency Conversion (DCC) lehetővé teszi a kifizetést egy külföldi kártya elsődleges devizájában.

Elsődleges devizában történő fizetések (DCC)

A Dynamic Currency Conversion (DCC) lehetővé teszi a kifizetést egy külföldi kártya elsődleges devizájában a Lengyelországon vásárolt termékekért és szolgáltatásokért. Az átváltás kalkulációja valós időben történik a tárgynapi devizaárfolyamok alapul vételével. A végső összesített kifizetés látható a terminálon.
Készpénzfelvétel (pénzvisszatérítés)

Készpénzfelvétel (pénzvisszatérítés)

A pénzvisszatérítés egy terminálos szolgáltatás, ami lehetővé teszi az üzlet pénztárából történő készpénzfelvételt termékekért és szolgáltatásokért való fizetés közben.

Készpénzfelvétel (pénzvisszatérítés)

A pénzvisszatérítés egy terminálos szolgáltatás, ami lehetővé teszi az üzlet pénztárából történő készpénzfelvételt termékekért és szolgáltatásokért való fizetés közben — mindezt egy terminálon keresztül. A készpénzfelvételt nyújtó szoftverrel ellátott terminálok az ATM-ek szerepét töltik be, lehetővé téve az ügyfelek számára akár kisebb összegű készpénz felvételét is.
Zárolás

Zárolás

A zárolás lehetővé teszi a terhelt összeg lefoglalását a fizető kártyán a kifizetés megtörténte előtt.

Zárolás

A zárolás lehetővé teszi a terhelt összeg lefoglalását a fizető kártyán a kifizetés tényleges megtörténte előtt. Ez a szolgáltatás biztosítja a jövőbeli terheléseket a fizetés kedvezményezettje részére.

MDE

MDE

Az MDE tranzakciókra a fizető kártyával történő fizikai kontaktus nélkül kerül sor úgy, hogy a kártya adatait a terminálon adjuk meg.

MDE

Az MDE tranzakciókra (MDE - Manual Data Entry /manuális adatbevitel/) a fizető kártyával történő fizikai kontaktus nélkül kerül sor úgy, hogy a kártya adatait a terminálon adjuk meg manuálisan. A tranzakció feldolgozása a kártyabirtokos által írásban, e-mailben (leveles rendelés), illetve telefonon (telefonos rendelés) benyújtott igénylés alapján történik. Az MDE tranzakciókat rendszerint szállodai foglalások teljesítéséhez, illetve a vendég távozását követően a számla rendezéséhez használják.
PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

A PIN Pad egy programozható eszköz, ami lehetővé teszi az információk pénztárgépből történő automatikus küldését, ezzel csökkentve a manuális bevitel kockázatait.

PIN Padek pénztárgép rendszerekhez

A PIN Pad egy pénztárgéppel összekötött programozható eszköz, amit kiskereskedelmi láncok használhatnak akár a saját, akár harmadik fél informatikai megoldásaival. A PIN Pad tranzakciók nem igénylik pénztáros közreműködését, a pénztárgépből automatikusan kerülnek kiküldésre az adatok, ami csökkenti a manuális bevitelből fakadó hibák számát.
Pénztáros bejelentkezések

Pénztáros bejelentkezések

A pénztáros bejelentkezések lehetővé teszik az értékesítések pénztárosonkénti regisztrálását és más opciókat.

Pénztáros bejelentkezések

A pénztáros bejelentkezések lehetővé teszik az értékesítések pénztárosonkénti regisztrációját egyedi jelszavak alapján. A bejelentkezés biztosítja az értékesítések rögzítését pénztárosonként, a pénztárosok azonosítószámának a nyugtára történő nyomtatását, valamint az egyedi értékesítések összesítését bármikor a nap folyamán, illetve a nap végén.
Fizetés oka

Fizetés oka

A fizetés oka egy olyan opció, ami helyet hagy a fizetéssel kapcsolatos kiegészítő adatok feltüntetéséhez.

Fizetés oka

A fizetés oka egy olyan opció, ami helyet hagy a fizetéssel kapcsolatos kiegészítő adatok feltüntetéséhez, mint például a kötvényszám, illetve a számla adatai. Ez lehetővé teszi bizonyos kifizetések ügyfelekhez, illetve termékekhez történő kapcsolását. A fizetési okkal ellátott tranzakciók egy titkosított weboldalon hagyhatók jóvá, ahonnan az adatok .xls és .pdf fájlokba exportálhatóak.
Borravalók

Borravalók

A borravalók elkülöníthetőek az éttermi szolgáltatásokhoz és másokhoz tartozó tranzakcióktól.

Borravalók

A borravalók szolgáltatási pontokhoz, boltokhoz és éttermi szolgáltatásokhoz köthetőek. Ez a funkció lehetővé teszi a borravaló önálló tételként való elkülönítését egy tranzakció során, így lehetővé téve azt, hogy az ügyfelek borravalót adjanak.
Mobil terminálok

Mobil terminálok

A mobil terminálok különböző helyeken képesek kifizetéseket fogadni a vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően.

Mobil terminálok

A mobil terminálok különböző helyeken képesek kifizetéseket fogadni a GPRS, Wi-Fi és Bluetooth technológiáknak és a hosszan kitartó akkmulátoroknak hála. Ezek a terminálok számos felhasználásra kiválóan alkalmasak, ideértve az éttermeket, házhoz szállítási és szállítási szolgáltatásokat.
Fizetési kapu

Fizetési kapu

A fizetési kapu szolgáltatás lehetővé teszi a web platform weboldalán történő közvetlen kifizetést.

Fizetési kapu

Payment gateway enables payments directly on the web platform's website. It's the last stage of the online shopping process, making the customer choose their payment method and fill in the transaction details or redirecting them to their bank's website.
Electronikus pénztárca

Electronikus pénztárca

Az elektronikus pénztárca lehetővé teszi fizető kártyák elmentését fizetési kapu tranzakciókhoz.

Electronikus pénztárca

Az elektronikus pénztárca egy e-kereskedelmi megoldás, ami lehetővé teszi betéti és hitelkártyák elmentését a fizetési kapu tranzakciókhoz.
PayPal

PayPal

A PayPal az online kifizetések egy kényelmes módja fizető kártyával, illetve számlaegyenleggel.

PayPal

A PayPal kifizetés egy hitel-, illetve betéti kártya használatával kerül feldolgozásra, vagy a PayPal számlaegyenleggel. Banki átutalásokkal, illetve PayPal számlautalásokkal tölthető fel.
mCommerce

mCommerce

Az mCommerce a mobil alkalmazásokon belüli tranzakciókat lehetővé tevő megoldás.

mCommerce

Az mCommerce az akadálytalan vásárlási élményt lehetővé tevő fizetési megoldásokat jelenti, ideértve a tranzakció feldolgozást, iOS, illetve Android rendszeren alapuló mobil eszközök alkalmazásain belül.
SafeLink

SafeLink

A SafeLink egy e-fizetéshez tartozó biztonságos link, ami a felhasználókat e-kereskedelmi fizetési kapukhoz irányítja át.

SafeLink

A SafeLink egy e-fizetéshez tartozó biztonságos link egy e-mail címre kiküldve, ami a felhasználókat e-kereskedelmi fizetési kapuhoz irányítja át. A kifizetést nem kell azonnal teljesíteni, de a linkek érvényessége időkorláthoz kötött.
oneClick

oneClick

A OneClick lehetővé teszi a mobil alkalmazásokban történő gyors fizetést, ideértve a kiszállításért és éttermi szolgáltatásokért történő fizetést.

oneClick

A OneClick a különösen mobil alkalmazásokban kulcsfontosságú gyors fizetési megoldást jelenti — ideértve a kiszállításért és éttermi szolgáltatásokért történő fizetést. A tranzakciókra az adott alkalmazásokban elérhető fizetési módokkal kerül sor.

Ismétlődő kifizetés

Ismétlődő kifizetés

Az ismétlődő kifizetés lehetővé teszi egy ügyfél fizető kártyájának időszakosan késleltetett terhelését licenszdíjakkal és előfizetési díjakkal.

Ismétlődő kifizetés

Az ismétlődő kifizetés lehetővé teszi egy ügyfél fizető kártyájának időszakosan késleltetett terhelését licenszdíjakkal és előfizetési díjakkal. A kártyabirtokos az első fizetés alkalmával adja meg a kártyaadatokat, majd a következő kifizetésekre automatikusan kerül sor.
Fizetési modulok

Fizetési modulok

Ingyenes online vásárlási platformokat és eService fizetési modulokat kínálunk.

Fizetési modulok

Meghívjuk Önt, hogy használja ingyenes vásárlási platformjainkat valamint eService fizetési moduljainkat. Önnek csak meg kell keresnie és telepítenie az online üzletével kompatibilis modult.
Google Pay & Apple Pay

Google Pay & Apple Pay

A Google Pay és Apple Pay lehetővé teszik a biztonságos készpénzmentes kifizetést mobil eszközön keresztül.

Google Pay & Apple Pay

A Google Pay kifizetés minden Android rendszerű (4.4 vagy újabb) mobiltelefonnal működik. Önnek csak le kell töltenie az Android Pay alkalmazást a Google Play áruházból. Ezután már használható is bárhol, ahol támogatott a Mastercard, illetve Visa érintésmentes fizetés. Az Apple Pay kifizetések minden Apple eszközhöz elérhetőek és minden terminálos szolgáltatási ponton működnek.
Értékesítési platformok

Értékesítési platformok

Együttműködünk olyan online értékesítési platformokkal, amelyek engedélyezik többek között kereskedelmi tevékenység indítását.

Értékesítési platformok

Együttműködünk olyan online értékesítési platformokkal, amelyek engedélyezik többek között kereskedelmi tevékenység gyors és biztonságos indítását, valamint e-kereskedelmi megoldásokat nyújtó vállalkozásokkal is.
Átvételkori fizetés

Átvételkori fizetés

Rugalmas fizetési megoldást kínál azon ügyfelek számára, akik saját maguk szeretnék átvenni a megrendelt tételeket.

Átvételkori fizetés

Ön engedélyezi az átvételkori fizetést? Egy terminál megengedi az ügyfeleinek, hogy az általuk preferált módon fizessenek a tételekért — kártyával, BLIK vagy telefon használatával.
Nemzetközi tranzakció menedzsment

Nemzetközi tranzakció menedzsment

Számos olyan országon keresztül lehetséges a tranzakciók feldolgozása, amelyek garantálják az átfogó menedzsmentet és monitoringot mind a lengyelországi, mind a külföldi szolgáltatások tekintetében.

Nemzetközi tranzakció menedzsment

A fizetési megoldásaink lehetővé teszik a tranzakciók feldolgozását számos olyan országon keresztül, amelyek garantálják a szolgáltatások átfogó menedzsmentjét és monitoringját a könnyebb ügyintézésért, illetve a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásért, tekintet nélkül arra, hogy Ön helyileg hol folytatja üzleti tevékenységét.

Szeretne megtudni többet? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, chaten, vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével. Örömmel segítünk Önnek Bármiben.