GettyImages-669887538

Rólunk

image-2

Tapasztalat

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk mind a személyes, mind az e-kereskedelmi készpénzmentes fizetési tranzakciók feldolgozásában.

Global Payments

Global Payments

Mi vagyunk Közép-Európa legnagyobb beszerzői és a mi POS terminál hálózatunkhoz több, mint 515 ezer készülék tartozik Lengyelországban és külföldön.

Küldetésünk

 

Tartós partnerségek kialakítása innovatív, megbízható és biztonságos fizetési megoldások szállítása révén az ügyfeleink és partnereink igényeinek túlszárnyalása iránti, kompromisszumok nélküli elkötelezettséggel.

Víziónk

 

A legmegbízhatóbb és leginnovatívabb partnerré válni a fizetési iparágban, a kategóriájában legkiválóbb megoldásokat nyújtva értékes ügyfeleink számára azokon a piacokon, amelyeken szolgáljuk őket.
odpowiedzialnosc

Értékeink

odpowiedzialnosc-1

Integritás

A kölcsönös bizalom, támogatás és őszinteség kultúrája a miénk, mindig arra törekszünk, hogy az ügyfeleinket, partnereinket és munkavállalóinkat büszkévé tegyük arra, hogy kapcsolatban állnak az Global Payment.

integracja

Megbízhatóság

Sikerünk a részvényeseink iránti bizonyított elkötelezettségünkre épül.

colllaboration

Együttműködés

Bátorítjuk és jutalmazzuk a csapatmunkát annak érdekében, hogy kiegyenlítsük az ügyfeleinkkel, partnereinkkel és munkavállalóinkkal közös adottságainkat.

twoj-rozwoj

Fenntarthatóság

Jelentőségteljes és tartós partnerségre törekszünk azokkal, akiket szolgálunk.

zwiekszasz

Innováció

Jutalmazzuk a kreativitást és szenvedélyesen keressünk minden lehetőséget arra, hogy megértsük a piacaink igényeit és megfeleljünk azoknak.